fbpx

EVENTOVÁ A SVATEBNÍ AGENTURA

Vytváříme eventy, na které se nezapomíná.

narozeninová oslava

Narozeniny

Každý rok se musí oslavit.

oslava výročí

Výročí

Každý rok se počítá.

zahradní party

Venkovní party

Spousta zábavy pod širým nebem.

zjištění pohlaví dítěte

Baby shower

Každá nastávající maminka si zaslouží svou chvilku.

Křtiny

Tradiční okamžik si žádá perfektní přípravu.

Oslavy

Slavte s radostí a úsměvem na tváři.
Co takhle společná chvíle s rodinou? Vánoční rodinná párty,  dětské dny nebo velikonoční hry…

Nic není nemožné, vše přizpůsobíme přesně podle vašich představ.

Narozeniny

 

Narozeniny jsou chvíle plné překvapení, radosti, jídla a zábavy. Nejen děti touží po tematické oslavě, i dospělý si takové narozeniny dokážou užít, jak se patří. Uspořádáme oslavu, na kterou budou všichni vzpomínat s úsměvem. Klasickou či tematickou, venku nebo uvnitř, se stylovou výzdobou a cateringem. Samozřejmostí je také zábavný program či hudební produkci.  Splníme každé narozeninové přání. Chcete spíš komorní a klidnou oslavu, vše můžete mít.

Výročí

 

Výročí je datum významné události, kterou si chceme pravidelně připomínat. Není to jen výročí svatby ale i jiných menších či větších životních a osobních událostí, historických momentů a speciálních chvílí. Výročí je důležitý okamžik, a proto i jeho oslava by měla být významná. Přizpůsobíme oslavu tohoto momentu každému na míru podle jeho představ
a přání. Nebo můžete slavit na opakování svatební cesty – nic není nemožné…Kolik let od svatby je to letos?

Venkovní party

 

Venkovní party jsou velmi populární zábavou především v letních měsících. Přijedou přátelé, sejde se širší rodina nebo si jen chcete užít hezký den? Lámete si hlavu, kde venkovní party uspořádat? Nebo kam na zahradě všechny usadíte? Co když začne pršet? Nechce se vám stát u grilu a raději byste si užívali party? Takové situace a spoustu dalších požadavků které si venkovní party žádá vyřešíme během okamžiku a vy si užijete příjemně strávený čas v dobré společnosti.

Baby shower

 

Přípravy na příchod miminka jsou krásné, ale také někdy stresující. Zpříjemnit poslední chvíle čekání můžete nastávající mamince uspořádáním Baby shower, oslavy, kde se předávají dárky pro ni a miminko a spolu s kamarádkami tak zažije krásný den. Čeká vaše kamarádka nebo vy sama miminko a chcete baby shower uspořádat? Obraťte se na nás a my zajistíme kompletní přípravu od pozvánek po tematické dekorace a vhodný catering a příjemnou atmosféru.  

Následovat může Gender reveal párty…prozraďte pohlaví svého miminka originálním způsobem. Překvapení pro rodinu i přátelé = rozhodně důvod k fajn oslavě

Křtiny

 

Křtiny jsou velmi tradiční okamžik a v dnešní době se opět pořádají častěji. Jejich příprava si žádá dokonalou organizaci tak, aby se na nic nezapomnělo. Chcete malou klidnou oslavu nebo budete mít hodně hostů? Vaši představu změníme v realitu tak, aby celý průběh byl bezstarostný a Vy jste si mohli tuto významnou chvíli užít s lidmi kolem Vás.

Dotaz či nezávazná poptávka?

Na vše rádi odpovíme.
Těšíme se na Vaši zprávu!

Happy Production spol. s r.o.
Klínová 1965/8
182 00, Praha 8 – Libeň

IČ: 07096976
DIČ: CZ07096976

 

PETR LÍZÁLEK
petr@happyproduction.cz
+420602339569

MARTINA MELÍŠKOVÁ
martina@happyproduction.cz
+420605292279

PAVLÍNA NOVOTNÁ
pavlina@happyproduction.cz
+420721981184

PETRA MELÍŠKOVÁ
petram@happyproduction.cz
+420607129015

 

Odesláním souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů.